Take Care & Coach is opgezet door Meliha Zor, een vrouw en ondernemer die haar kansen goed benut heeft.

Na ruim 18 jaar werkervaring te hebben opgedaan in de juridische sector en  schuldhulpverlening heb ik besloten om een ander werkveld in te gaan.

In de jaren dat ik  heb gewerkt in de advocatuur heb ik veel ervaring en kennis opgedaan en merkte ik op dat er een enorme vraag was op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en begeleiding. Hier ben ik mee gestart omdat ik zelf een sociaal betrokken persoon ben en naast dat het me een voldaan gevoel geeft zie ik het ook als plicht om de zorgbehoeftige te helpen en de zorg en begeleiding te bieden die zij nodig hebben.

Mijn scholing bestaat uit: persoonlijke begeleiding specifieke doelgroepen, sociaal pedagogisch begeleiden en daarnaast ben ik gediplomeerd als psychosociaal counselor.

Positieve benadering, respect en inlevingsvermogen zijn onze kwaliteiten. Mijn team bestaat uit enorme doorzetters die de cliënt zo goed mogelijk van dienst willen zijn.

Wij bieden zorg vanuit meerdere achtergronden en kunnen de zorg en/of begeleiding laten leveren door een zorgverlener die uw eigen taal spreekt en rekening houdt met de normen en waarden van uw cultuur.

Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening of meer informatie wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen!